02

Raklap Gyártás

Az ipari raklapok – bár termelés szervezésük nehezebb mint az EUR raklapoké – jobban ki tudja elégíteni a vevő igényeit és jellemzően olcsóbb is. A gyártást kézi szögező asztalokon és automata gépsoron /Platon/ végezzük.

A termelésünk kapacitását 90%-ban I.o. szárított és vagy hőkezelt (ISPM15) raklap gyártása köti le, ahol kiemelt figyelmmel vagyunk a beépített elemek minőségére, illesztésük pontosságára valamint a jelölés (IPPC vagy egyedi vevő igény szerinti jelölés) felvitelének tökéletes kivitelezésére.

A kész raklapokat minőségellenőrzés után részben fedett vagy teljesen zárt, de szellőztetett helyiségekben tároljuk. Jelenleg több, mint 50 kamionnyi fedett tároló kapacitással rendelkezünk.

A gyártási kapacitás maradék 10%-át az egyutas raklapok teszik ki, ahol II-III. o kérges elemekből készítünk raklapot olyan területre, ahol a raklap megjelenése nem igényel első osztályo anyagot, pl. építőipar.  Ezek a  raklapok statikailag – gyakorlatilag – ugyanazt a terhelést bírják mint az I. o. elemekből készült raklap, de természetesen esztétikailag másképp néznek ki.

Raklap kapacitásunk évi 500 000 db.

Az ipari raklapok árkalkulációjának előkészítéséhez az alábbi adatok szükségesek:

méret /mm/
minőség / I.o., II.o., III.o./
raklap terhelése /kg/
a fedlapba épített elemek közötti távolság /fedlaphézag/

Ezek ismeretében tudunk árajánlatot adni.

Az ipari rakodólapok teljes mértékben igényre szabhatók mind méretben, mind pedig minőségben, így biztosak lehetünk benne, hogy a kívánt feladatra a lehető legbiztosabb és egyben legolcsóbb megoldást választhatjuk. 

Ha nem követelmény az EUR raklap alkalmazása, mindenképpen ipari raklapot vásároljon!

raklap tervezés